Off

Een bijzondere dag voor de Veghelse Vrouwen Organisatie.

We hebben het 5-jarig bestaan van onze vereniging gevierd.

Veel K.V.O. afdelingen zijn 5 jaar geleden gefuseerd met “Vrouwen van Nu”.Maar wij zijn zelfstandig verder gegaan als Veghelse Vrouwen Organisatie, met een kleurrijke ervaring van al deze jaren als K.V.O.

Dit vormde een mooie toekomstperiode voor onze vereniging, met toch verdere zelfontwikkeling, ontspanning, gedachten met elkaar uitwisselen en elkaar ondersteunen. We zijn en blijven een vereniging die openstaat voor iedereen, die belangstelling heeft voor onze activiteiten. We leven als Veghelse Vrouwen samen en bouwen aan onze verdere toekomst.

We begonnen deze bijzondere dag met een gezamenlijke lunch voor al onze leden.

’s Avonds werd de jubileumviering voortgezet met een feestelijke avond voor onze leden met partners.

Deze avond werd ingevuld door Maestro & Co. Dit duo maakt muziek die uitnodigt tot luisteren en meezingen. Vrolijke en romantische liedjes worden afgewisseld met gezellige theaternummers en fijne instrumentale muziek. Zij putten uit het repertoire van o.a. Toon Hermans en Wim Sonneveld, maar ook Guus Meeuwis en The Beatles. 

Na dit optreden werd de avond nog voortgezet met een hapje en drankje.

De avond werd afgesloten met een dankwoordje door onze voorzitter, waarin ze iedereen bedankte voor hun inzet, gewaardeerde hulp. Zonder dat kunnen we ook geen goede organisatie zijn.