Inloop koffie-uurtje Geplaatst 25 juni 2020

Off

Veghel, 16 juni 2020

Beste leden van Veghelse Vrouwen Organisatie,

We hebben de laatste maanden geen enkele activiteit gehad in verband met het Coronavirus. Wij hebben u gemist en nu mogen we weer voorzichtig enkele dingen gaan opstarten.
Daarom hebben we het idee om aantal inloopkoffie-uurtjes te organiseren, zodat we elkaar samen 1 uurtje of 2 uurtjes kunnen zien en gewoon gezellig kunnen buurten. Dit uiteraard alles volgens de ons opgelegde maatregelen. Dit betekent dat wij per keer maximaal 10 personen mogen ontvangen buiten in de tuin bij Jos van Dijk, Aa-plantsoen 5 in Veghel.

Wij willen dit organiseren op de onderstaande data.

Maandag        20 juli van 14 tot 16 uur
Dinsdag          21 juli van 10 tot 12 uur                                                                   Woensdag 22 juli van 14 tot 16 uur                                                                        Donderdag     23 juli van 10 tot 12 uur

Aanmelden kan tot en met 8 juli a.s. via email of strookje.  
U krijgt van ons altijd een bevestiging via mail of telefoon.

Aanmelden kan via email: VVOVeghel@outlook.com of door het strookje in te leveren bij: Jos van Dijk, Aa-plantsoen 5 Veghel
                         Thea Vissers, De Stad 8 Veghel                              
                        ( Deze ene keer niet bij Diny, want Diny is met vakantie)

Het is mogelijk om een keertje extra te komen, om ook de andere verenigingsvrouwen te zien en te spreken. U kunt op het strookje aangeven, op welke dag u van deze extra gelegenheid gebruik wilt maken. Wij bekijken of deze mogelijkheid er is en geven dit dan aan u door.